Du trenger:
2 kyllingfileter
Marinade:
2 ts sesamolje
1 ss soyasaus
1 ss eplejuice
1,5 ss maisennamel
3 ss nøytral olje til steking
1 håndfull cashewnøtter
salt
pepper
3 stk finhakket vårløk
Slik gjør du det:
Skjær kyllingfiletene i strimler og legg i en bolle. Bland sammen sesamolje, soyasaus, eplejuice og maisennamel. Hell over kyllingstrimlene, bland sammen og la kyllingstrimlene trekke i marinaden i ca 20 min.
Så steker du kyllingstrimlene i en nøytral olje i en rykende varm wok i 3-4 min, gjerne sammen med en masse wokgrønnsaker.
Hell til slutt over cashewnøtter, salt, pepper og finstrimlet vårløk.
Server med grov ris.
Bloggen lever igjen!
for 13 år siden
2 kommentarer:
Dette er en kjempe god oppskrift!!! Det blir en utrolig god wok-smak og kan anbefales på det varmeste!
Kult! :-)
Legg inn en kommentar