mandag 1. september 2008

Hvem er du?

Her kan du legge inn en kommentar om hvem du er, hvorfor du sliter med kroppen din og hvorfor du vil følge go'kroppen. Det er mulig at også din kropp blir en go'kropp!

14 kommentarer:

Anonym sa...

Hei
Jeg sliter litt med selvbilde mitt for tiden og er ikke så god venn med kroppen min. Tøy passer ikke lenger, er i dårlig form og er ikke særlig sunn. Nå skal jeg gjøre så godt jeg kan å være sunn i 20 uker, men det kommer til å være hardt. Jeg er utrolig glad i noe søtt, det blir det verste å avstå. Men er med godt mot etter nesten to dager som sunn=)

Mia sa...

Heisann, så flott at du er i gang da! Jeg skal skrive mer, både om triks for å få dempe søthungeren og hvor mye mer digg det er å være venn med kroppen sin enn å ha noe digg på tunga. Det viktigste er kanskje å kjenne etter at hele kroppen finnes. Jeg levde i hodet mitt i mange år, alt som var nedenfor halsen føltes som en fiende som ikke var meg i det hele tatt... Men, kult at du er med!

Anonym sa...

Nå har jeg vært sunn i 3 dager og det er faktisk ikke så hardt som jeg skulle trodd, enda (bank i bordet).. Men sliter litt med å finne på ting å spise til middag. Idag spiste jeg salt med kylling og det var veldig godt! Jeg spiste grovt brød de to første dagene, for jeg hadde ikke knekkebrød og heller ikke mulighet til å gå på butikk, men hadde til gjengjeld fisk på maten.

Mia sa...

Valora: Nå har jeg lagt ut oppskrift på bønnegryte. flere oppskrifter følger. :-) Å være sunn er ikke noen selvplage og etterhvert blir man vant til å tenke sunne ingredienser og finner naturlig på flere sunne retter. :-)

Anonym sa...

Hei Mia
Jeg har også begynt å være sunn. I dag har jeg laget linsesuppe på røde linser og masse forskjellige grønnsaker. Jeg har trent 3 ganger til nå denne uka. Knekkebrød og fisk er en god kombinasjon.
Greit å ha følge med noen andre som også vil være sunn. Leser med interesse innleggene dine.
Hilsen Alma

Anonym sa...

Hei!
Idag har jeg vært sund i nesten ei uke og idag har det faktisk vært litt hardt. Var på butikken i sted og folk hamstra ting til pizza, taco og lørdagsgodt. Jeg må inrømme at fire knekkebrød med makrell i tomat hadde ikke dekket godtesuget. Men jeg var standhaftig og fyllte handlekurva med epler og appelsiner. I kveld skal jeg spise kylling med pasta og pesto, en neve nøtter og en bit boca til dessert=)

Anonym sa...

Hei!

Kan du legge ut flere oppskrifter med sesamolje? Jeg har kjøpt en flaske, men vet liksom ikke hva jeg skal bruke den til..

Anonym sa...

Jeg digger bloggen din! Og jeg heter Virrvarr :D

Mia sa...

Valora: Det kan jeg godt. Sesamolje er super wok-olje for den tåler masse varme. Men den har ganske sterk smak, så du må være forsiktig med den i retter der du ikke vil det skal smake sesam...

Virrvarr: Så hyggelig! Jeg er hemmelig fan av bloggen din også...:-)

Isobel sa...

Hei, jeg har kommentert litt her, og leser alt du poster. Jeg synes du har en veldig bra blogg med et flott budskap.

Jeg er ikke direkte uvenn med kroppen min, men er ikke helt fornøyd for øyeblikket heller. Jeg er syk og kan rett og slett ikke trene noe særlig. Derfor spiser jeg så sunt som det bare kan gå an, og det holder (såvidt) til å holde vekta stabil og forhåpentligvis til å holde helsen ved lag.

Mia sa...

Isobel: Så hyggelig at du leser og er med likevel. Jeg leser Kvasiveggis, men var i dag innom på My wasp in a jar-bloggen din også. Finfin! Ser du har ME. Det er tøft å trene seg opp fra, men du kjenner dine grenser. Husk at skritt kan gås veldig langsomt også! :-) Og så er det lurt med flere og kortere turer.

Runa sa...

Hei!Dette er jammen en kjempefin blogg!Jeg har etter veldig mange år med overvekt og passiv livsstil blitt venn med kroppen min og fått et lettere liv!Takk for fine oppskrifter!På matfronten er det artig med nye ideer!Siden jeg driver mest med spinning/sykkel er det ikke så lett å være med på "gå tur til Roma" men jeg følger med dere!God tur!

Mia sa...

Runa: Så flott! Og kjempeinspirerende å høre at du har fått et lettere liv og at det går bedre! Jeg trener spinning hver mandag, og trives kjempegodt med det, selv om det ikke regnes i skrittoppgjøret, men spinning er suverent for kondisen. :-)

Anonym sa...

Hei jeg er Pia 19 år. Har slitt med vekta store deler av livet. Har en gang lykkes i vektnedgang, og var mer enn fornøyd i vel et år. Deretter møtte jeg kjæresten min, og livet ble preget av kosekvelder og snop i sofakroken. Nå sliter jeg voldsomt med å komme i gang,men har nylig fått beskjed av lege om høyt blodtrykk. Jeg må gjøre noe nå, og jeg finner motivasjon i en sydentur til sommeren, og gleder meg til å starte! veier i dag like under 90 kg. målet er uklart, men ønsker å føle meg sexy og vel med meg selv! :)